HOE NIEUWE ERVARINGEN JOU GAAN HELPEN TE KRIJGEN WAT JIJ WILT

Leestijd: 5 min

Ik weet nog hoe ik voorheen naar mensen keek die hun dromen najaagde met dat vuur in hun ogen. Ik keek tegen hen op. Mijn mindset was van een verliezer. Ik keek niet naar mezelf in de spiegel als een winnaar💭

Mijn zelfvertrouwen was laag, ik schatte mijn kansen vaak té laag in. Ik deed maar gewoon wat iedereen deed en ik nam daar maar genoegen mee. Ik voelde mezelf beknopt in mijn kunnen, ging maar tot een bepaalde limiet van wat ik DACHT aan te kunnen

Ik dacht niet in kansen, ik dacht in problemen. Ik zag beren op de weg en stopte mijn dromen ver weg, zodat ik er niet mee geconfronteerd hoefde te worden dat ik mijn dromen niet najaagde. Zo nu en dan kwam dat gevoel toch steeds boven drijven. Ik ondernam geen actie. Ik leefde mijn leven op de automatische piloot, mee met de stroming🤖

De beste verandering ooit? Starten met in mezelf en wat ik kan geloven. Hoe? Door nieuwe dingen te proberen, mezelf uit te dagen en aan mezelf te bewijzen dat ik het wel kan, dat ik het wel in me heb. Dit zelfvertrouwen kreeg ik door deze stappen te nemen en nog steeds elke dag te breken met oude ‘beliefs’ over hoe ik denk dat ik en de wereld in elkaar steekt🌎

Waarom is dit effectief als jij strugglete met wat jij wilt in het leven? Omdat de nieuwe dingen die jij onderneemt, worden nieuwe ervaringen en tijdens deze ervaringen worden jij en wie jij bent getest. Deze nieuwe informatie die je hierdoor verkrijgt over jezelf worden nieuwe verhalen die jij aan jezelf vertelt over hoe jij in deze wereld handelt, wie jij bent én waar toe jij in staat bent🔥

Als je lang genoeg jezelf test, steeds weer meer over jezelf leert, je zelfvertrouwen daarmee omhoog krikt.. ga je jezelf nieuwe verhalen vertellen. Deze nieuwe verhalen worden jouw nieuwe waarheden. Waardoor je nieuwe acties gaat ondernemen en een nieuwe realiteit voor jezelf gaat creëren🤸🏾‍♀️

Als je in je comfortzone blijft, is er geen verandering mogelijk🤯

Damn.. stel je eens voor hoeveel je over jezelf te weten zou kunnen komen in één jaar met het uitproberen van nieuwe dingen én hoeveel meer kansen en realiteiten je voor jezelf zou kunnen creëren..

Voel jij je dromen al dichterbij komen?🔥💭#BELIMITLESS

 

 

2 Comments

  1. Je comfortzone steeds verleggen jezelf tegenkomen soms hard dat zijn de lessen om jezelf optimaal te leren kennen.
    Dan sta je ook anders in het leven maar bekijk je het leven ook anders.
    Leerzame tekst voor heel wat mensen.

    Aum Shanthi

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s